top of page

Over Monk

Met mijn opleiding in multimedia design en opvoeding in een nest vol interieur en kunst, bezit ik een combinatie van technische kennis en oog voor esthetiek. Deze twee werelden breng ik samen onder de noemer Monk.

 

Mijn werk is herkenbaar aan het gebruik van verschillende technieken om foto's te blenden met organische texturen. Dit resulteert vaak in een geërodeerde uitstraling en gevoel, waardoor de kijker uitgenodigd wordt om de esthetiek van imperfectie vergankelijkheid te omarmen.

In mijn werken visualiseer ik dat er schoonheid schuilt in stilte, naaktheid en tevredenheid. Dit uit ik door het onderwerp sereen te verenigen met de omgeving. Dit is mijn antwoord op onze overprikkelde wereld waar iedereen lijkt op te willen vallen en mensen constant opzoek zijn naar nieuwe prikkels.

Mijn werken worden verkocht door interieur, kunst design winkels in Nederland en daarbuiten. Het is mogelijk om een werk direct bij mij af te nemen. Mocht je vragen hebben of interesse hebben in een specifiek werk, aarzel dan niet om contact op te nemen.

bottom of page